Domino’s Pizza eindigt 2018 in schoonheid

Geplaatst door: Franchising Belgium

De franchiseformule Domino’s Pizza, wereldleider in afhaal- en thuisgeleverde pizza’s, kende in 2018 een opmerkelijke groei in België en eindigde met een netwerk van 73 winkels, waaronder ongeveer 50 franchiseverkooppunten.

In november 2018 werden 4 nieuwe franchiseverkooppunten geopend. December doet het nog beter met de opening van 5 nieuwe franchisevestigingen: drie in Vlaanderen, één in het Brusselse en één in Wallonië.

Domino’s Pizza Lier

Op 18 december opende de multifranchisenemers Murtadha en Mustapha Salih hun derde verkooppunt in Lier. Dit is de 69e Domino’s Pizza van het Belgische netwerk.
Hun verkooppunt van 212 m², waarvan 93 m² bestemd voor carry out, biedt ook 44 plaatsen om ter plaatse te eten.

Domino’s Pizza Braine l’Alleud

Drie dagen later opent de 70ste Belgische Domino’s Pizza in Braine l’Alleud onder leiding van Dug & Valton, die sinds 2017 ook franchisenemer is van het Domino’s verkooppunt van Waterloo. Het is een kleinere vestiging van 83 m² waarvan 15 m² carry out.

Domino’s Pizza Ninove

Op 27 december opent multifranchisenemer murat Musliu in Ninove een nieuw verkooppunt. Het is zijn tweede Domino’s Pizza-restaurant, want hij heeft er ook een in Aalst. Met een oppervlakte van 251 m², waarvan 115 m² carry out, zijn er 44 zitplaatsen om ter plaatse te eten.

Domino’s Pizza Oudergem

De multifranchisenemer Bekim Agovic opent zijn derde Domino’s Pizza-vestiging in de Brusselse regio in Oudergem, na die van Madou en Flagey. Het verkooppunt heeft een oppervlakte van 211 m² en biedt ook 44 zitplaatsen.

Domino’s Pizza Dendermonde

Op 28 december opent de 73ste Belgische Domino’s Pizza zijn deuren in Dendermonde onder leiding van een nieuwe franchisenemer, Patryc Pelc. Het verkooppunt van 200 m² biedt een veertigtal plaatsen om ter plaatse te eten.

De franchiseketen Domino’s Pizza kondigt nu al nieuwe openingen aan voor volgend jaar in januari.

Voor meer informatie over de franchise van Domino’s Pizza, klik hier.