Domino’s Pizza Chicken of the World!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Domino’s chef Emeline reisde de afgelopen maanden de wereld over en kwam terug met een tas vol inspiratie. Terug in België ging ze meteen aan de slag en vanaf vandaag is het resultaat bij de Franchise keten Domino’s Pizza te bestellen. 3 nieuwe pizza’s, pasta’s en een werelds bijgerecht.

In Belgie zelf bedacht ze de Chicken Vol au Vent, een pizza met crème fraiche, 100% mozzarella, kip, gehakt, nootmuskaat, rode ui en champignons. Uit Honolulu nam ze de Chicken Honolulu mee. Een heerlijke frisse pizza met BBQ saus, 100% mozzarella, kip, rode ui en ananas. In Zanzibar deed ze inspiratie op voor de Chicken Zanzibar, een pizza met tomatensaus, 100% mozzarella, kip, rode ui, paprika & een swirl van piri piri saus.
De pizza’s zijn verkrijgbaar tot en met 26 oktober en kosten € 5,- voor een regular pizza bij afhalen en € 7,50 bij bezorgen.
Naast de pizza’s heeft Domino’s chef Emeline een nieuwe pasta op het menu gezet. De Pasta Verde is gemaakt met basilicumsaus, spinazie, paprika, zongedroogde tomaten, gegrilde kip en emmentaler kaas. De Pasta Bianca, met gegrilde beenham en Pasta Rossa met rundergehakt zijn vernieuwd en nu nog lekkerder. De pasta´s zijn te koop voor € 5,- bij afhalen en € 7,- bij bezorgen.
Ook nieuw op het menu zijn de Tokyo Chicken Bites. Op reis door deze immense stad werd chef Emeline betoverd door de heerlijke smaak van honing sojasaus. De Tokyo Chicken Bites, 6 heerlijke malse kipstukjes in een honing sojasaus, zijn te verkrijgen voor € 5,-.