Domino’s Pizza blijft groeien in België

Geplaatst door: Franchising Belgium

Domino’s Pizza is een van die franchiseketens die tijdens de crisis van Covid-19 snel konden inspelen op de vraag van de klanten dankzij Click & Collect-bestellingen en de bezorgdienst van de eigen bezorgers van de franchiseformule.

Terwijl 2020 een uitstekend jaar was voor Domino’s Pizza in België, met 108 winkels, ging 2021 ook goed van start met de opening van twee nieuwe franchiseverkooppunten, in Mol in Vlaanderen en Gosselies in Wallonië.

De maand maart 2021 volgt dezelfde trend met 3 nieuwe openingen in Vlaanderen, waarvan twee met multifranchisenemers, wat aantoont dat zij vertrouwen hebben in de franchiseformule en in de resultaten die in hun eerste winkels worden geboekt. 

Het Domino’s Pizza franchiseverkooppunt in Gent Dampoort

Op 4 maart werden de deuren geopend van de vierde Domino’s Pizza-vestiging in de stad Gent (Biekorfstraat 1) met de multifranchisenemer Hussein Mamlouk. Het is hiermee ook zijn 8ste franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza. Een geweldige prestatie behaald in iets meer dan 7 jaar als franchisenemer.

Hussein begon in januari 2009 bij Domino’s Pizza als winkelmanager en werd in juli 2013 franchisenemer.

Deze 111e winkel van Domino’s Pizza heeft een oppervlakte van 115 m² met 20 m² voor de carry out, en biedt ook 8 plaatsen voor proeverijen ter plaatse (exclusief Covid-19).

Het franchiseverkooppunt Domino’s Pizza in Borsbeek

Domino's Pizza

Dit nieuwe franchiseverkooppunt in Borsbeek (Frans Beirenslaan 90) in de provincie Antwerpen werd op 17 maart geopend door de broers Halit en Burak Ak, die bepaald geen nieuwkomers zijn, want dit is hun zevende franchiseverkooppunt Domino’s Pizza.

Deze zaak heeft een oppervlakte van  170 m² met een grote carry out van 36 m² en 18 zitplaatsen en is ideaal gelegen in een van de drukste winkelstraten (R11) rond Antwerpen.

Het franchiseverkooppunt Domino’s Pizza in Ronse

Domino's Pizza

De 112e winkel werd op 30 maart geopend in Ronse onder het beheer van een nieuwe franchisenemer, Denia Baarnini.
Het verkooppunt van 115 m² met een carry out van 20 m² biedt ook 7 plaatsen voor consumptie ter plaatse (exclusief Covid-19).

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Domino’s Pizza, klik hier.