Domino’s Pizza Belgie franchisenemer opent 1.500ste vestiging

Geplaatst door: Franchising Belgium

In Dordrecht( Nederland) is de 1.500ste vestiging geopend van de franchise keten Domino’s Pizza. Domino’s Pizza heeft wereldwijd vestigingen; in Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Frankrijk, België en Nederland.

CEO Don Meij gaf aan dat er voor deze gelegenheid met opzet gekozen is voor Nederland, omdat dit land de superster is in hun portfolio. Van alle landen waar het concern actief is, groeit de franchiseformule het ‘t hardst in Nederland. Zowel qua aantal vestigingen, als qua omzet en winstgevendheid.

De groei van zijn bedrijf in Nederland is volgens Meij voor alles te danken aan zijn team ter plekke. “Zij voeren perfect de strategie uit, die we samen hebben uitgestippeld, nadat wij de Nederlandse vestigingen in 2006 onder onze hoede kregen. De vrijwel uitsluitend Nederlandse leden van dat team, die voor het grootste deel zelf allemaal franchisenemer zijn geweest bij het concern, hebben met veel gevoel voor de lokale situatie een perfecte Nederlandse variant van Domino’s neergezet.”

In Nederland opende deze week de 164e Domino’s Pizza-vestiging. Deze franchise vestiging is gevestigd aan de Dorpsstraat in Oisterwijk. Marjan en Tom Besselse zijn franchisenemers van deze winkel. Tom werkte al 7 jaar in een Domino’s Pizza-vestiging voordat hij deze vestiging in Oisterwijk kocht.