Domino’s Pizza: 9 openingen in de maand juni !

Geplaatst door: Franchising Belgium

De franchiseformule Domino’s Pizza breekt alle records met de opening van maar liefst negen nieuwe franchiseverkooppunten in de maand juni België!

Brasschaats Domino’s Pizza

Dit nieuwe franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza, met een oppervlakte van 105 m,² opende op 8 juni haar deuren in Brasschaat onder leiding van franchisenemers Burak en Halit Ax, het 79ste verkooppunt van Domino’s Pizza in ons land.  Voor de twee broers is dit hun derde franchiseverkooppunt omdat ze al de Domino’s Pizza’s in Merksem en Deurne uitbaten.

Schilde’s Domino’s Pizza

Op 14 juni werd een nieuw franchiseverkooppunt geopend in Schilde eveneens in provincie Antwerpen met een oppervlakte 230 m² en een 40-tal zitplaatsen.   Deze winkel staat onder leiding van de nieuwe franchisenemers, de broers Eric en Thierry de Clerck.

De Domino’s Pizza van Beringen

Een nieuwe franchisenemer Necmettin Efea opende op 18 juni op de Domino’s Pizza in Beringen in de provincie Limburg.  Dit 142 m² grote verkooppunt met 38 zitplaatsen brak een record tijdens de eerste week van zijn bestaan en verkocht meer dan 600 pizza’s per dag en overtrof daarmee de resultaten van Antwerpen en Brugge. Een geweldige prestatie voor deze stad.

Domino’s Pizza van Charleroi Nord

De franchisenemer Timur Ahmatovic opende zijn tweede franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza van 162 m² met 38 zitplaatsen in de stad Charleroi, na zijn eerste in het Zuidstation van Charleroi, ideaal gelegen tegenover het Grand Hôpital de Charleroi Notre-Dame.

Een Domino’s Pizza in Court-Saint-Etienne

Het is in Waals-Brabant in Court-Saint-Etienne opende Domino’s Pizza zijn 82ste Belgische franchiseverkooppunt, onder leiding van een nieuwe franchisenemer Erdogan Locke.   Het 159 m² grote verkooppunt met een twintigtal zitplaatsen, biedt ook een pizzaservice om mee te nemen aan voor de directe omgeving.

Domino’s Pizza  Waver

Op 27 juni opende Domino’s Pizza te Waver, met een oppervlakte van 154 m² en 25 zitplaatsen, haar deuren onder leiding van een duo franchisenemers, Steve Larsimont en Yassine Abdellaoui, die eveneens franchisenemers zijn van een Domino’s Pizza in Zaventem.

Een tweede Domino’s Pizza franchise opent in Ukkel.

Sacha Pesic, de multi-franchisenemer van Domino’s Pizza, opende op 27 juni ook zijn tweede verkooppunt in de gemeente Ukkel, niet ver van de Europese School. Het is ook voor Sacha zijn vierde franchise en zijn vijfde verjaardag met Domino’s Pizza.

Een nieuwe franchiseverkooppint in Genval-Rixensart

Terug in Waals-Brabant en meer bepaald in Rixensart opende een nieuwe franchisenemer, Mathieu Montes, op 29 juni zijn eerste Domino’s Pizza winkel met 12 zitplaatsen.

En de laatste opening van een Domino’s Pizza in juni in Wilrijk

Ook op 29 juni opent weer een nieuwe franchisenemer, Emad Assaleh, een Domino’s Pizza van 140m2 met 20 zitplaatsen in de provincie Antwerpen in Wilrijk.

Met de opening van dit 87ste verkooppunt zou en Domino’s Pizza ons kunnen verrassen met een franchisenetwerk van 100 verkooppunten in België eind dit jaar!

Voor meer informatie over Domino’s Pizza’s franchise, klik hier.