Domino’s Pizza: 3 nieuwe franchiseverkooppunten!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Domino’s Pizza, dat in de loop van 2020 gestaag groeit, sluit het jaar af met de opening van 3 nieuwe franchiseverkooppunten in Vlaanderen en een Belgisch Franchisenetwerk van 108 verkooppunten!

Het franchiseverkooppunt van de Domino’s in Tielt

Domino's Pizza Tielt

Op 11 december 2020 werd de 106e franchisevestiging van het Belgische netwerk geopend in een voormalig uitzendbureau in de Kortrijkstraat 31 in het centrum van Tielt in West-Vlaanderen.

Een nieuwe franchisenemer, Bashier Sadee, staat aan het roer van deze 190 m² grote winkel, die normaal gesproken 17 zitplaatsen biedt (exclusief Covid-19).

De franchisevestiging Domino’s Pizza in Torhout

Domino's Pizza Torhout

Tot voor kort moesten alle pizzaliefhebbers van Domino’s uit Torhout naar Brugge, Roeselare en Kortrijk om hun honger te stillen. Sinds 18 december 2020 kunnen ze naar hun stad op de Markt nr4 om van hun favoriete pizza’s te genieten.

De van oorsprong Soedanese franchisenemer Yahia Mohamed Kamil (29), vergezeld van zijn vrouw, staat aan het hoofd van deze 107e Domino’s Pizza met een oppervlakte van 190 m² waarvan 35 m² met 19 zitplaatsen (exclusief Covid).

Dit is de tweede Domino’s Pizza-franchise van Yahia, na die in Brugge die in 2015 werd geopend. Tevreden over de resultaten van deze eerste winkel, stond hij te popelen om uit te breiden. Het viel hem op dat veel klanten, waaronder studenten uit Torhout, Domino’s in Brugge bezochten of regelmatig pizza’s bij hen thuis lieten bezorgen. Dit deed hem besluiten om een nieuwe franchise te openen in Torhout om aan de vraag te voldoen.

Het franchiseverkooppunt Domino’s te Ekeren

Domino's Pizza Ekeren

De 108e Domino’s Pizza franchisevestiging werd geopend op 20 december 2020 in Ekeren (Markt 18) in het noorden van Antwerpen, een vestiging van 87 m², voornamelijk gericht op het meenemen en afleveren.

De Ekerse-franchisevestigingh heeft zich sinds de opening al onderscheiden door als eerste in de verkoop van het netwerk te eindigen met bijna 300 pizza’s op één dag.  De franchisevestigingen van Domino’s in Deurne en Brasschaat eindigen ook in de Top 15!

De broers multifranchisenemers van Domino’s Pizza met een echte ondernemersgeest

Broers Ak Domino's Pizza

Franchisenemer Halit, die na een korte periode van 2 jaar bij LSG SKyChef als Flight Catering Supervisor werkte, start in februari 2016 als Store Manager bij Domino’s Pizza en opent in juni 2017 zijn eerste franchiseverkooppunt in Merchtem, die gevolgd zal worden door een franchisevestiging in Deurne in 2018, in Brasschaat in 2019, in Schoten, in het centrum van Antwerpen in juni 2020 en eindigt einde 2020 met een franchiseverkooppunt in  in Ekeren.

Zijn broer Burak, die in juli 2011 in dienst trad als franchisenemer in Kiel tot december 2015, bekleedt van januari 2016 tot juni 2017 de functie van store manager in verschillende Domino’s Pizza in de Antwerpse regio om zich in juni 2017 bij zijn broer te voegen als franchisenemer. Een mooi carrière voor de gebroeders Hak die zeker nog meerdere andere hebben!

Voor meer informatie om franchisenemer bij Domino’s Pizza klik hier.