Dit jaar opent Carrefour nog minstens 7 Express-franchisewinkels

Geplaatst door: Franchising Belgium

In 2017 zal Carrefour nog minstens 7 nieuwe franchisewinkels openen, waaronder één vandaag nabij Brussel Congres. Carrefour zet de uitbreiding van haar netwerk aan Express winkels zo voort in het ganse land. 

Op woensdag 8 november, opende Carrefour een nieuwe franchisewinkel in het centrum van Brussel in de Koningsstraat 47/49, nabij de Congreskolom. De wijk is zowel een administratieve buurt , een toeristische als een culturele plek (vlak bij het Koninklijk Circus, het Koninklijk Parktheater) waar veel mensen wonen maar ook passeren.

Zoals alle Carrefour Express-franchisewinkels stemt Express Congres zijn aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten.

 

Carrefour Express
De naam Carrefour Express zegt het al. In deze franchisewinkel is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel, in een aangenaam kader en in een relatief ruime winkel (267 m²) kan doen. De Carrefour Express Congres wordt uitgebaat door franchisenemers Gurkan CEKIC en biedt ook veel diensten aan.

Minstens 22 openingen in 2017
Met deze nieuwe opening en die nog in het vooruitzicht voor 2017, bevestigt Carrefour opnieuw haar wil om altijd dichter bij haar klanten te staan met diensten en openingsuren die aan hun verwachtingen zijn aangepast. Minsten 6 andere Carrefour Express franchisewinkels zullen hun deuren nog dit jaar openen. Dat brengt het aantal Express-openingen in 2017 op 22. Dat cijfer zou nog tot 24 kunnen oplopen. Twee extra winkels zouden ook nog vóór 31 december kunnen worden geopend indien alles vlot verloopt (vergunningen, de dossiers van de franchisenemers, …).

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Carrefour Express, klik hier.