Delhaize Supermarkt Turnhout wordt AD Turnhout

Geplaatst door: Franchising Belgium

Delhaize kondigt aan dat de Delhaize supermarkt Turnhout vanaf 13 november 2015 als AD Delhaize zal uitgebaat worden en dit op de huidige locatie (Parklaan170). 

In het sociaal akkoord van eind februari 2015 in het kader van het transformatieplan van Delhaize België werd vastgelegd dat de uitbating in eigen beheer van 9 supermarkten zou stopgezet worden en er hiervoor een zelfstandige uitbater zou gezocht worden. Na supermarkt Verhaeren en Berlaar is dit al de derde winkel waarvoor een overnemer is gevonden. 
Voor de andere 6 loopt de procedure nog. Om de nodige vernieuwingswerken te kunnen uitvoeren zal de winkel gesloten zijn van 8 tot 12 november om opnieuw de deuren te openen op 13 november 2015.
De winkel zal in de toekomst dus uitgebaat worden door een zelfstandige franchisenemer en meer bepaald door de familie Boeren-Verstraeten. Zij zijn geen onbekenden van Delhaize aangezien zij al de AD Delhaizes in Beerse en Vosselaar en de Proxy Delhaize in het centrum van Turnhout uitbaten. 
Zij zijn terecht opgetogen over de overname : “Wij zijn zeer tevreden dat Delhaize de samenwerking met ons als zelfstandige uitbaters uitbreidt in onze regio. Hiermee bevestigt Delhaize tegelijk ook het vertrouwen in onze medewerkers en dat maakt ons extra trots. De klanten van de nieuwe AD Turnhout zullen onmiddellijk kunnen genieten van optimale service, kwaliteit en een ruim aanbod, dankzij onze ervaring in onze drie al bestaande winkels.
Met de nieuwe AD Turnhout erbij kunnen we nu alle Delhaize klanten in de Turnhoutse regio optimaal bedienen. Zo zullen al onze winkels alle dagen open zijn, en dus ook op zon en feestdagen. In al onze winkels en dus ook de AD van Turnhout zullen we werken met een vers charcuterie-aanbod en een verse slagerij. Onze medewerkers staan nu in de ganse regio paraat om te leveren waar Delhaize voor staat : “goed kopen, goed eten”. 
Bij het recruteren van de nieuwe medewerkers van de nieuwe AD Delhaize zal de zelfstandige franchisenemer vooral de nadruk leggen op de tewerkstelling in de regio Turnhout. De huidige medewerkers van de bestaande supermarkt zullen tewerkgesteld worden in andere omliggende supermarkten van Delhaize.