Delhaize Supermarkt Oude Vest (Dendermonde) wordt AD Delhaize Oude Vest

Geplaatst door: Franchising Belgium

Delhaize kondigt vandaag aan dat de Delhaize supermarkt Oude Vest vanaf 26 juni 2016 als AD Delhaize zal uitgebaat worden door een franchisenemer en dit op de huidige locatie. De supermarkt blijft open voor de klanten tot en met 11 juni 2016.

In het sociaal akkoord van eind februari 2015 in het kader van het transformatieplan van Delhaize België werd vastgelegd dat de uitbating in eigen beheer van 9 supermarkten zou stopgezet worden en er hiervoor een zelfstandige franchisenemers zou gezocht worden. Na supermarkt Verhaeren, Berlaar,Turnhout en Lommel is dit al de vijfde Delhaizesupermarkt waarvoor een overnemer is gevonden. Voor de andere vier winkels loopt de procedure nog.

Om de nodige vernieuwingswerken te kunnen uitvoeren zal de winkel gesloten zijn vanaf 12 juni om opnieuw de deuren te openen op 26 juni.

De vernieuwde AD Delhiaze zal in de toekomst dus uitgebaat worden door een zelfstandige franchisenemers, namelijk Marc Bettens.

Hij is zeer enthousiast over de overname : “Wij zijn zeer tevreden dat Delhaize de samenwerking met ons als zelfstandige franchisenemer uitbreidt. Hiermee bevestigt Delhaize tegelijk ook het vertrouwen in onze medewerkers en dat maakt ons extra trots. De klanten van de nieuwe AD Delhaize Oude Vest zullen onmiddellijk kunnen genieten van optimale service, kwaliteit en een ruim aanbod.”

Bij het recruteren van de nieuwe medewerkers van de nieuwe AD Delhaize zal de franchisenemer vooral de nadruk leggen op de tewerkstelling in de regio Dendermonde.