Delhaize Supermarkt Lommel wordt AD Delhaize Lommel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Delhaize kondigt vandaag aan dat de Delhaize supermarkt Lommel (Einde 7) vanaf 2 juni 2016 als AD Delhaize zal uitgebaat worden en dit op de huidige locatie. De supermarkt blijft open voor de klanten tot en met zaterdag 14 mei 2016.

 
In het sociaal akkoord van eind februari 2015 in het kader van het transformatieplan van Delhaize België werd vastgelegd dat de uitbating in eigen beheer van 9 supermarkten zou stopgezet worden en er hiervoor een zelfstandige franchisenemer zou gezocht worden. Na supermarkt Verhaeren, Berlaar en Turnhout is dit al de vierde Delhaizesupermarkt waarvoor een franchisenemer is gevonden. Voor de andere vijf winkels loopt de procedure nog. 
 
Om de nodige vernieuwingswerken te kunnen uitvoeren zal de winkel gesloten zijn van 15 mei tot 1 juni om opnieuw de deuren te openen op 2 juni 2016.
 
De winkel zal in de toekomst dus uitgebaat worden door een zelfstandige franchisenemer en meer bepaald door de familie Hoeck. Zij zijn geen onbekenden van Delhaize aangezien zij al AD Herselt, AD Mol, AD Pallieter te Lier en Proxy Zimmer te Lier uitbaten.