Delhaize Supermarkt Berlaar wordt AD Delhaize Berlaar

Geplaatst door: Franchising Belgium

In het sociaal akkoord van eind februari in het kader van het transformatieplan van Delhaize België werd vastgelegd dat de uitbating in eigen beheer van 9 supermarkten zou stopgezet worden.

Delhaize kondigt vandaag aan dat de Delhaize supermarkt Berlaar (Markt 10) vanaf 3 december 2015 als AD Delhaize zal uitgebaat worden en dit op de huidige locatie. 
De huidige supermarkt blijft open voor de klanten tot 30 november 2015. Om de nodige vernieuwingswerken te kunnen uitvoeren zal de winkel gesloten zijn op 1 en 2 december 2015. Onze klanten van de regio Berlaar zullen hun boodschappen dus kunnen blijven doen op de vertrouwde locatie. Ze zullen in de AD Delhaize Berlaar het uitgebreide assortiment van Delhaize terugvinden: een ruime keuze aan verse producten, voeding en verzorgingsproducten die aan al hun behoeften beantwoorden, en dit voor elk budget.
De openingsuren van de nieuwe AD Delhaize Berlaar zullen ook uitgebreid worden. De winkel zal open zijn op maandag van 13 u tot 20 u, van dinsdag tot zaterdag van 8 u tot 20 u en op zondag van 8 tot 12 u.
Bij het recruteren van de nieuwe medewerkers van de nieuwe AD Delhaize zal de zelfstandige uitbater, franchisenemer Kriekenmans, vooral de nadruk leggen op de tewerkstelling in de regio Berlaar. De huidige medewerkers van de bestaande supermarkt zullen tewerkgesteld worden in andere omliggende supermarkten van Delhaize.