Delhaize Supermarkt Aarschot wordt een franchisewinkel AD Delhaize

Geplaatst door: Franchising Belgium

Delhaize kondigt aan dat de Delhaize supermarkt Aarschot vanaf 18 augustus 2016 als AD Delhaize franchisewinkel zal uitgebaat worden en dit op de huidige locatie. De supermarkt blijft open voor de klanten tot en met zaterdag 6 augustus 2016.

In het sociaal akkoord van eind februari 2015 in het kader van het transformatieplan van Delhaize België werd vastgelegd dat de uitbating in eigen beheer van 9 supermarkten zou stopgezet worden en er hiervoor een zelfstandige uitbater als franchisenemer zou gezocht worden. Na supermarkt Verhaeren, Berlaar, Turnhout, Lommel en Oude Vest is dit al de zesde Delhaizesupermarkt waarvoor een overnemer is gevonden. Voor de andere drie winkels loopt de procedure nog.

Om de nodige vernieuwingswerken te kunnen uitvoeren zal de winkel gesloten zijn vanaf 7 augustus om opnieuw de deuren te openen op 18 augustus.

De winkel zal in de toekomst dus uitgebaat worden door een zelfstandige uitbater, franchisenemer, en meer bepaald door de heer en mevrouw Vermeulen.

Ze zijn terecht opgetogen : “De klanten van de nieuwe AD Delhaize Aarschot zullen onmiddellijk kunnen genieten van optimale service, kwaliteit en een ruim aanbod en dit in een vernieuwde franchisewinkel. We kijken enorm uit naar deze nieuwe uitdaging en zijn ervan overtuigd dat we, met de steun en expertise van Delhaize, van deze winkel een groot succes zullen maken.”

De openingsuren van de nieuwe AD Delhaize Aarschot zullen ook uitgebreid worden.

De franchisewinkel zal op de huidige locatie blijven : Grote Markt 21, 3200 Aarschot.

Bij het recruteren van de nieuwe medewerkers van de nieuwe AD Delhaize zal de franchisenemer vooral de nadruk leggen op de tewerkstelling in de regio Aarschot.

De huidige medewerkers van de bestaande supermarkt zullen tewerkgesteld worden in andere omliggende supermarkten.