Delhaize opent derde Fresh Atelier franchisewinkel in Ukkel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 6 juni 2019 opende Delhaize haar derde franchiseverkooppunt van Fresh Atelier, het nieuwste franchiseconcept van Delhaize, in het winkelcentrum La Bascule in Ukkel.

image.png

Delhaize Fresh Atelier, het nieuwste innovatieve concept dat Delhaize eind oktober 2018 lanceerde, is een nieuw franchiseconcept met een oppervlakte van ongeveer 100 m² dat tegemoet wil komen aan de huidige behoeften van stedelijke en voorbijgaande klanten die op zoek zijn naar extra verse, evenwichtige en praktische maaltijd-oplossingen.

Een concept enkel uitgebaat door franchisenemers

Deze derde Fresh Atelier in Ukkel, met een oppervlakte van 120 m², staat onder leiding van de franchisenemer Salvatore Tortora (33), bijgestaan door 5 medewerkers.

Een primeur voor Salvatore, die eerder een carrière in de financiële wereld had.

Een grote “pick & mix” bar van ongeveer 4 meter lang, waar het aanbod varieert naargelang het tijdstip van de dag, is een noviteit in deze Fresh Atelier dat bijna 1000 producten, een koffiezetapparaat, verse sinaasappelsap en ter plaatse bereidde smoothies aanbiedt. De winkel is uitgerust met Quickscan kassa’s.

De online platformdienst van Delhaize.be

Net zoals in de eerste Fresh Ateliers kunnen klanten gebruik maken van de diensten van het online-platform van Delhaize.be en haar 14.000 beschikbare producten om hun bestellingen op te halen aan dezelfde prijs als op elk ander bestaand ophaalpunt in het Delhaize-netwerk.