Delhaize Fresh Atelier opent zijn 6de franchisewinkel in Brussel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Delhaize opende eind december 2019 het zesde franchiseverkooppunt van haar concept Fresh Atelier geopend in het centrum van Brussel, in de Dansaertstraat 15.

Deze winkel van 150 m² met ongeveer 1.000 productreferenties staat onder leiding van de franchisenemers Taha Benjelloun en Stéphane Reynaud, die in het dagelijks beheer worden bijgestaan door een team van 5 medewerkers. De winkel is uitgerust met Quickscan kassa’s.

Taha Benjelloun, afgestudeerd aan de Maxim’s International School in Parijs (hotel- en restaurantbedrijf), werkte al meer dan twee jaar in de Delhaize-groep als Assistant Team Leader voordat hij de sprong waagde en franchisenemer werd. Hij heeft meer dan 7 jaar ervaring in de fastfoodsector als manager en assistent manager bij Sushi Shop in Parijs en Brussel en 3 jaar in de hotel- en restaurantbusiness in Frankrijk en Marokko.

Een nieuwe toevoeging aan dit frisse Atelier: de Salad Bar XL.

Het aanbod van de saladebar, een van de kenmerken van Fresh Ateliers, biedt nu in deze franchisewinkel een XL-saladebar aan waarvan het aanbod varieert naar gelang het tijdstip van de dag. In de ochtend, voor het ontbijt vindt u vers fruit, yoghurt, muesli, omelet, … Tijdens de lunch wordt de saladebar aangevuld met broodjes en wraps en ’s avonds met de keuze van salades en pasta’s.