De waarden van het franchiseconcept Von Poll Real Estate

Geplaatst door: Franchising Belgium

Traditionele waarden zoals betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid zijn de basis van het werk van het franchisenetwerk Von Poll Real Estate.
Onze medewerkers onderscheiden zich door hun gedeelde passie voor onroerend goed van hogere kwaliteit.
De tevredenheid van onze exclusieve klantenkring staat altijd voorop in het gepassioneerde werk van onze vastgoedadviseurs.

Het hoofdkantoor van ons internationaal gerenommeerde makelaarskantoor, Von Poll Real Estate, is gevestigd in Frankfurt am Main, dat altijd al een financiële metropool is geweest die bekend stond om zijn kosmopolitische smaak en culturele diversiteit.

Deze twee aspecten maken integraal deel uit van onze bedrijfscultuur. De verantwoordelijkheid en het respect van onze gewaardeerde klanten, die wij altijd gelijk behandelen, evenals de persoonlijke discipline en motivatie van elk van onze medewerkers, stellen ons in staat om makelaarsdiensten van constante kwaliteit aan te bieden.

Von Poll Real Estate is één van de grootste vastgoedadvies- en makelaarskantoren in Europa, internationaal vertegenwoordigd met meer dan 300 verkooppunten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, Luxemburg, Praag, Italië, Portugal, Spanje, Mallorca, Griekenland, Kroatië en Servië.

Voor meer informatie over het franchisenetwerk van Von Poll Real Estate, klik hier.