De nieuwe Proxy Delhaize van Lillois opende zijn deuren

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na de fusie Ahold-Delhaize stopt Delhaize niet met de expansie van zijn netwerk in België, zoals blijkt uit deze nieuwe opening van een Proxy franchise supermarkt in Lillois en die van een Shop & Go in het Brusselse metrostation Montgomery in het begin van maart 2016.

De opening van de winkel werd ingehuldigd in aanwezigheid van Denis Knoops, (CEO van Delhaize België en Luxemburg), Lionel Desclée (SVP Affilied Stores en Real Estate), Bart Van de Velde (directeur Proxy België) en Vincent Scourneau (burgemeester van Braine-l’Alleud), een duidelijk bewijs van interesse van de directie naar haar franchisenetwerk en haar winkels toe.

De nieuwe Proxy franchisewinkel in Lillois in Waals-Brabant (14 rue Jacquier) met een verkoopoppervlakte van 650 m² en 55 parkeerplaatsen, wordt uitgebaat door franchisenemers Celine Vandamme en Thomas Lardinois. Een team van 12 nieuwe medewerkers, die uit de buurt komen, helpen hen.

Deze winkel werd ingericht volgens het nieuw concept van de laatste generatie met niet minder dan 8.000 producten en heeft ruime gangen, sfeerverlichting, warme kleuren en een assortiment van producten gericht op gerieflijkheid.
De nadruk ligt op verse producten in de afdelingen: groenten en fruit, vis en vlees met een open atelier. In de afdeling ‘wijn’ staat een meubel “foodparing” dat de klant toelaat een wijn te kiezen die goed past bij de gerechten. Er wordt eveneens een brede selectie van lokale en speciale bieren aangeboden aan klanten.

Het franchisenetwerk van Proxy Delhaize België telt momenteel 224 winkels.