De Luikse editie van de Franchising Belgium Day was nog eens een groot succes!

Geplaatst door: Franchising Belgium

De vijfde editie van de Franchising Belgium Day in Luik op 10 oktober was weeral een geslaagd evenement. Onze sponsors; ING, Intermarché, Point Chaud, Chamas Tacos en Group S hebben samen met een veertigtal exposanten uit verschillende activiteitensectoren bijgedragen tot het succes van deze dag. Niet minder dan 300 zeer kwalitatieve bezoekers, geïnteresseerden in de Belgische franchisewereld, bezochten de beurs.

Bezoekers uit alle regio’s
Vermits het een Waalse editie was kwam het overgrote deel van de bezoekers uit de provincie Luik en de andere provincies van Wallonië. Toch werd dit evenement ook bezocht door vele bezoekers uit alle hoeken van het land en toont duidelijk dat er interesse is voor de franchisewereld in alle regio’s.

Succes van de conferenties

De conferentie van ING, maximaliseer uw financieringskansen, trok bij de bezoekers de nodige aandacht. Ook de ronde tafel met getuigenissen van franchisenemers uit verschillende activiteiten sectoren had een groot succes.

Daarnaast kon het experten hoekje, bestaande uit een jurist, een boekhouder, een consultant in franchise en een bankier bijdragen tot individuele consultaties waar kandidaat franchisenemers een antwoord kregen op hun persoonlijke vragen.

Op de agenda voor de volgende editie van Franchising Belgium Day!
De volgende Franchising Belgium Day zal plaatsvinden in Waregem Expo, de driehoek tussen de provincies Oost- en West-Vlaanderen en Henegouwen, op donderdag 20 februari 2020. Klik hier indien u reeds een stand wenst te reserveren!

Of u kan steeds contact opnemen met de initiatiefnemer, de Belgische Franchise Federatie: info@fbf-bff.be.