De franchisewinkel van Spar in Erembodegem opent zijn deuren in een groter pand

Geplaatst door: Franchising Belgium

De opening van de nieuwe franchisewinkel van Spar in  Erembodegem staat gepland voor donderdag 12 juli. Het vervangt een oude winkel, die volledig werd gerenoveerd en uitgebreid om de verkoopruimte te vergroten. De winkel is ingericht in de stijl van de nieuwe generatie franchise supermarkten van de Retail Partners Colruyt Groep.

Nieuwe stijl

De franchisewinkel van Erembodegem Spar is gevestigd op 208 de la Brusselbaan, op de site van een voormalige electrowinkel, die volledig werd gerenoveerd en uitgebreid. Resultaat: een grote supermarkt met een verkoopoppervlakte van 701 m2. Dit voldoet aan de kwaliteitsnormen van de nieuwe generatie Spar-franchisewinkels.

De franchisenemer Ronny Vandeweijer heeft besloten om zijn 25 jaar ervaring in de distributie in te zetten, zodat de Spar Erembodegem snel bekendheid krijgt.

“Ten dienste staan van de klanten, flexibiliteit tonen en beantwoorden aan de verwachtingen van de inwoners van de wijk. Dat zijn mijn prioriteiten. Mijn zeer gemotiveerde team en ik willen van de Erembodegem Spar een franchisewinkel maken waar klanten zich goed voelen”, zegt de franchisenemer. “We zullen er een succes van maken.”

Focus op fris

De franchisenemer maakt er een erezaak van dat alle producten op versheid en kwaliteit worden gecontroleerd. Een strikte opvolging van alle verse producten in de winkel is dus verzekerd.

In volle ontwikkeling

De franchisewinkel ligt in een regio in volle transformatie. Erembodegem is een dichtbevolkte en verstedelijkte gemeente, die er toch in geslaagd is een dorpsatmosfeer te behouden en waar veel groen is. De komst van een franchise supermarkt, van Spar, verhoogt de levenskwaliteit van een actieve gemeenschap in volle ontwikkeling.

De franchisenemer wil dat zijn winkel voldoet aan de dagelijkse behoeften en de verwachtingen van zijn klanten. “Niets als direct contact met klanten om iedereen zich thuis te laten voelen in de winkel”, zegt de franchisenemer.

Klik hier voor meer informatie over het Spar franchiseconcept.