De franchisewinkel Spar Imavo in Booischot heropent de deuren na totaalrenovatie

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 19 oktober opent de vernieuwde Spar Imavo in Booischot weer de deuren. De winkel werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-franchisesupermarkten van Retail Partners Colruyt Group.

Totale make-over

De laatste keer dat de franchisewinkel van Spar Imavo grondig werd vernieuwd, dateert al van 1987. In 2009 werd de versafdeling wel lichtjes verbouwd. “Onze winkel onderging nu een totale make-over volgens de stijl van Spar Colruyt Group”, vertelt Nicky, die samen met haar vader franchisenemers Mario en zijn echtgenote Christel de zaak uitbaat. “Alles werd grondig aangepakt: de vloer, het plafond, de verlichting, de koelinstallaties, de koelmeubels …”  Door de handige inrichting met hoge en lage rekken krijgen klanten een beter overzicht van de winkel. De versafdelingen creëren een marktgevoel. De kassazone telt voortaan drie in de plaats van twee kassa’s, waardoor de wachttijden korter worden. Via de digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie.

Meer dan 50 jaar ervaring

De franchisewinkel in het dorpscentrum van Booischot bestaat al meer dan 50 jaar. Ondertussen maakt de derde generatie zich klaar om de franchisewinkel te runnen. “In 1964 richtten mijn grootouders Jos en Ivonne Wuyts een kruidenierszaak op”, vertelt kleindochter Nicky. “Daarna namen mijn vader Mario en zijn echtgenote Christel het over, en ondertussen werk ik ook al 7 jaar mee in de zaak.

Voor meer informatie pover het franchiseconcept van Spar klik hier.