De franchisewinkel Spar Compact Érezée verhuist

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op vrijdag 27 april opent Spar Compact Érezée de deuren in een nieuw gebouw, vlak bij het oude. De nieuwe winkel werd volledig ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-franchisesupermarkten van Retail Partners Colruyt Group. De franchisenemers Yves Gribomont en Nathalie Piron zijn alvast zeer tevreden met hun nieuw pand.

Vlak bij de brandweerkazerne

De franchisewinkel Spar Compact Érezée bevindt zich voortaan in de Rue des Chasseurs Ardennais 6A, midden in een toeristisch gebied. De 379 m² grote winkel is makkelijk bereikbaar en ligt tussen de kerk en de brandweerkazerne, niet ver van de toeristische tram van Aisne.

“Wij zijn heel blij dat we onze klanten in een nieuwe winkel kunnen verwelkomen”, vertelt zelfstandig franchiseneemster Nathalie Piron. “We zullen ervoor zorgen dat ze alles vinden wat ze nodig hebben en tevreden naar huis gaan.” Om dat mogelijk te maken, wordt het ondernemerskoppel bijgestaan door 3 vriendelijke en behulpzame personeelsleden, de kracht van deze franchisewinkel.

Lokale kwaliteitsproducten

Franchisenemer Yves Gribomont: “Wij spelen al lang de kaart van lokale kwaliteitsproducten. Zo verkopen we bijvoorbeeld de chocolade van chocolatier Defroidmont en streekkazen van kaasmakerij ‘La Fromagerie des Tourelles’. Ook het bronwater en de artisanale limonades van ‘La Source du Val d’Aisne’ liggen in onze rekken.” En dankzij de samenwerking met Retail Partners Colruyt Group kunnen de franchisenemers ook een groot assortiment dagverse producten aanbieden tegen scherpe prijzen.

“Door de nieuwe inrichting kunnen we beter inzetten op de versheid van de producten. Onze klanten genieten ook automatisch van alle voordelen dankzij de klantenkaart en de app van Xtra, toch een grote troef voor onze nieuwe winkel.” Via de digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie. De gevel draagt het vernieuwde Spar-logo.

Voor meer info over het franchiseconcept klik hier.