De franchiseformule Heytens groeit gestaag

Geplaatst door: Franchising Belgium

De franchiseformule Heytens, de Belgische specialist in raamdecoratie, groeit verder in België door zijn bestaande winkels om te vormen tot franchisewinkels.

Zaterdag 14 mei 2016 verhuisde de winkel van Namen, die in maart werd overgenomen door franchisenemer Valérie Catinus. Zij opende haar deuren in Erpent (Chaussée de Marche 446) in een gerenoveerd franchiseverkooppunt.

Het verkooppunt te Mechelen, één van de historische winkels in franchise, gecreëerd door de heer Lambrecht in de beginjaren van Heytens meer dan 40 jaar geleden werd overgenomen door zijn zoon Olivier Lambrecht, en opent haar deuren weer op 21 mei 2016 na een renovatie.

Tenslotte werd in Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, de winkel overgenomen door franchisenemer Kristel de Roze, die reeds 10 jaar dienst deed als assistente bij Heytens en vervolgens als winkelverantwoordelijke. Dit verkooppunt verhuisd eveneens (Industriepark de bruwaan 23c) en zal getransformeerd worden in een decoratieboetiek, gespecialiseerd in het op maat bekleden van ramen om zo te beantwoorden aan de nieuwe positionering van de formule. De opening van de franchisewinkel zal plaatsvinden op 1 juni 2016.

Heytens is een franchiseformule die uitstekende resultaten boekt wat de overgang van winkels in eigen beheer naar winkels in franchise betreft en dat zowel in België als in Frankrijk.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo bij de “formules die aanwerven “ op de homepage van onze website.