De franchiseformule Gautier aanwezig op de beurs Franchising & Partnership in Brussel

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het bedrijf Gautier, opgericht in 1960 in Vendée, is een hedendaagse meubelfabrikant, en heeft zijn drie productievestigingen in Vendée in Frankrijk. 
 
Gautier heeft vandaag de dag meer dan 200 winkels in Frankrijk en in de hele wereld, sinds 2005 ontwikkeld de keten zich via franchising en heeft momenteel 110 franchise winkels.
 
In België, heeft het bedrijf 5 multi-brand stores in de sector, en wil in ons land verder ontwikkelen via franchising. Gautier neemt voor het tweede achtereenvolgende jaar deel aan de beurs Franchising & Partnership 2016 die doorgaat op 16 en 17 maart in Brussel.
War hij zich als franchisegever van het Belgische publiek wil bekend maken om potentiële kandidaat franchisenemers te ontmoeten.
 
Gautier zal voor het eerst ook deelnemen aan de beurs Maison & Objet, die wordt gehouden in het congrescentrum Villepinte in Parijs.
 
Voor meer informatie over deze franchiseformule, klik op het logo in de carrousel op de home page bij de “Formules die kandidaten zoeken” op onze website.