Leonidas: openingen en renovaties bij Belgische franchisenemers

Geplaatst door: Franchising Belgium

Franchiseformule Leonidas heeft internationale ambities, maar blijft focussen op de Belgische markt, waar franchisenemers nieuwe verkooppunten openen of bestaande renoveren volgens het nieuwste concept.

Opening en renovatie van Belgische franchiseverkooppunten

Tijdens de zomervakantie renoveerden franchisenemer mevrouw Poncelet en haar dochter hun winkel in Binche. Hun activiteit nam meteen weer een vliegende start in september.

Een nieuwe franchisewinkel in het winkelcentrum L’Esplanade in Louvain-la-Neuve

Leonidas opende op 21 november 2018 een nieuwe boetiek in het winkelcentrum L’Esplanade in Louvain-la-Neuve.

Tot het management van het bedrijf behoren de multifranchisenemers Christian Servais en Vincent Romeyer, die al sinds november 2016 de Leonidas-winkel in Grez Doiceau uitbaten.

Nieuwe franchisevestiging in Basècles (Beloeil)

De franchisenemer Sabrina Mantez opende op 1 september een nieuwe winkel in de rue des Ecoles 3 in deze stad in Henegouwen.

Renovatie van het franchiseverkooppunt van Frameries

Ook in Henegouwen heropende de franchisenemer Carine Quenon op 15 september haar winkel na een volledige renovatie.

Opening van een franchisevestiging in Braine l’Alleud

De multifranchisenemer Terzo Bicakcioglu, reeds aan het hoofd van de Leonida winkels in Braine-le-Comte en Braine-le-Château, heeft zijn derde winkel in Brabant Wallonië geopend in Braine l’Alleud, rue du Serment 18.

Renovatie van het franchiseverkooppunt in Froyenne

Op 16 oktober heropende franchisenemer Rocco Elia zijn winkel in de hypermarkt Carrefour in Froyenne na een gelijkaardige renovatie als die van de Leonidas-hypermarkt in de nieuwe hypermarkt Carrefour Mont-Saint-Jean.

Opening van een franchisevestiging in Bastogne

De franchisenemer Tiffany Frantz opende op 7 november een nieuwe winkel in de rue du Sablon 43, die al een veelbelovende start maakt.