De franchise-organisatie Straetus Incasso breidt uit naar Belgiê en Luxemburg

Geplaatst door: Franchising Belgium

Straetus, een franchise-organisatie binnen de credit management industrie, heeft onlangs een overeenkomst voor België en Luxemburg gesloten met John Kaat. John Kaat zal samen met Dennis Kuipers en Crijn Janssen (Straetus Nederland) in België van start gaan en het internationale netwerk verder ontwikkelen

“België biedt veel kansen”, aldus Kaat. “Er zijn zo’n 400.000 bedrijven en er is geen incasso bureau met een aanpak als het onze. Er is sprake van een opkruipende economie, met als gevolg een toename in het aantal zakelijk transacties. Wij zien mede hierdoor een toenemende vraag naar een betrokken, transparante en professionele incasso partner.”

“Wij kunnen nu eindelijk onze klanten, die ook actief zijn in België beter bedienen.

Straetus werkt via 1 centrale server, wat de internationale samenwerking tussen Straetus kantoren stimuleert”, aldus Janssen.

Het Belgische hoofdkantoor wordt later dit jaar officieel geopend in Sint Niklaas en eind 2015 zullen er waarschijnlijk 3 franchisekantoren worden geopend.

Het Internationale hoofdkantoor Straetus is gevestigd in Amsterdam. Straetus is opgericht in 2009 en heeft meer dan 50 franchisekantoren, gelegen in Duitsland, Nederland, Polen, Roemenie, Israel en Rusland.