De franchise formule Pizza Hut breid verder uit in België

Geplaatst door: Franchising Belgium

De beurs Franchising & Partnership te Brussel is altijd een unieke gelegenheid om de balans op te maken van de verschillende franchiseformules die in België willen uitbreiden.

Daan Millis, directeur franchise van de Belgische groep Top Brands, master-franchisenemer voor Pizza Hut en ook van de bakkerij keten Paul in België, vertelde aan Franchising-Belgium.be de huidige situatie en de toekomstige ontwikkeling van de pizza-keten in ons land.

De franchise formule Pizza Hut heeft volgende week een netwerk van 109 restaurants in België, waarvan 44 franchiseverkooppunten en 56 Pizza Hut Delivery, met 48 franchisenemers en 8 verkooppunten die direct uitgebaat worden door de master-franchisenemer.

In 2015, opende de franchise formule Pizza Hut zeven vestigingen in ons land waarvan in oktober een Slice Express in Oudenaarde.

Dit jaar zullen er nog 5 tot 8 nieuwe franchiserestaurants openen met onder andere deze maande nog één in Oostaker (Gent) in Oost-Vlaanderen.

Nog voor de zomer zal er een nieuwe Pizza Hut franchisenemer openen in Sint-Pieters-Leeuw en op het einde van het jaar in Tienen, beide gevestigd in Vlaams-Brabant.