De eerste Franchising Belgium Golf Tropy komt eraan…

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 20 september organiseert de Belgische Franchise Federatie dit jaar voor het eerst haar Franchising Belgium Golf Trophy.

Deze zal doorgaan in het exclusieve kader van de Golf Château de la Tournette te Nijvel en belooft alvast een mooie sportieve en interessante professionele dag te worden. Golf en golfinitiatie is een uitstekende manier om het nuttige aan het aangename te koppelen en de banden met de collega’s, zakenrelaties en klanten te versterken.

Golf wordt immers niet voor niets als de zakensport bij uitstek beschouwd.

Alle franchisegever, -nemers en personen betrokken tot het franchisemilieu zijn welkom.

De Golf Trophy bestaat uit een golftornooi met tee-offs vanaf 9u00 tot 13u30. Ook beginners zijn van harte welkom om deel te nemen aan een golf initiatie, die in de namiddag zal worden verzorgd door een van de lokale golfpro’s. Enkele randactiviteiten en -competities zorgen voor extra animatie en zoals het een golftornooi betaamt, een bijhorende prijsuitreiking in het clubhuis aan het einde van de dag, gevolgd door een franchising drink om het netwerken in het milieu te bevorderen.

Reserveer reeds deze datum in je agenda en kom netwerken met je team of kom collega’s uit de franchisewereld ontmoeten op deze sportieve dag!

Inschrijvingen zijn open vanaf 3 juni, voor meer info, klik hier.