De eerste Franchising Belgium Day was een succes!

Geplaatst door: Franchising Belgium

De eerste Franchising Belgium Day, georganiseerd door de Belgische Franchise Federatie in samenwerking met de onderneming Enjeu, ging afgelopen donderdag 19 oktober 2017 door van 12u tot 20u en was een waar succes!

Met een veertigtal aanwezige franchiseformules en een programma met onmisbare conferenties (Hoe starten met franchising?, Franchising en crowdfunding, Hoe je kansen op het bekomen van een financiering vergroten en de presentatie van de studie gerealiseerd door Solvay Brussels School over de huidige situatie van franchising in België), trok dit evenement meer dan 500 bezoekers aan. Een voldoenend cijfer voor een eerste editie, met heel wat kwaliteitsvolle bezoekers.

Franchising Belgium Day was tevens de gelegenheid om franchiseformules te ontdekken die nieuw zijn op de Belgische markt zoals Dietplus, Cuisines Raison, BeKitchen en natuurlijk ook om diegenen te ontmoeten die reeds een uitgebreid netwerk ontwikkelden.

De afsluiter van deze namiddag was de presentatie van de resultaten van de laatste studie besteld door de Belgische Franchise Federatie bij Solvay Brussels School (SBS) door professor Claude Boffa. Deze interessante studie bevatte kwantitatieve en kwalitatieve resultaten en liet toe de gegevens over franchising in België in 2017 te hernieuwen en de dynamiek en de noden van de markt beter te begrijpen.

Tot slot willen we onze sponsors ING, Group S en Intermarché van de groep Les Mousquetaires nogmaals bedanken. Zonder hen zou dit evenement niet mogelijk geweest zijn.