De eerste deelname aan de beurs Franchising & Partnership voor Steffard

Geplaatst door: Franchising Belgium

Steffard, de Davidoff van de elektronische sigaretten

Steffard is een nieuw franchiseconcept gespecialiseerd in het verkoop van elektronische sigaretten en kwaliteitsvolle liquids op de Belgische markt. Steffard startte 6 maanden geleden met de opening van hun eerste pilootwinkel in Gistel (West-Vlaanderen).
Het concept is sober en elegant. Het verkooppunt is hoogwaardig en uitnodigend.

De opening van een eerste franchisewinkel in Sint-Andries

Deze week opent Steffard een tweede franchisewinkel in Sint-Andries, Brugge. De franchisenemer voor deze winkel is de onderneming C&S Projects.

Een derde en vierde franchisewinkel opent in mei

Steffard, die als doel heeft om dit jaar 10 franchisewinkels te openen, heeft de opening van een derde en vierde nieuwe franchisewinkel aangekondigd die in de loop van mei 2017 zouden opengaan in Roeselare en Diksmuide.

Daniel Feys, een van de oprichters van Steffard, deelt ons zijn intentie om Steffard verder uit te breiden op de internationale markt.

Steffard als starter lid bij de Belgische Franchise Federatie.

Steffard trad dit jaar toe tot de Belgische Franchise Federatie (BFF) als starter lid, met als doel dat de experten van de BFF hen wegwijs maakt in het franchisesysteem, zodat het franchiseconcept tot een zuivere, harmonieuze en evenwichtige franchisenetwerk wordt.

De experten van de BFF zullen Steffard helpen om een evenwichtige win-win relatie te ontwikkelen tussen de franchisegever- en nemer.