De derde Franchising Belgium Day komt eraan…

Geplaatst door: Franchising Belgium

Franchising Belgium Day is dé ontmoetingsdag om kandidaat-franchisenemers en –gevers met elkaar in contact te brengen.

Na het succes van de twee eerste edities van Franchising Belgium Day in Brussel en Brugge, ontwikkelt dit evenement zich verder onder de vorm van een roadshow afwisselend in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

De derde editie vindt plaats op donderdag 5 oktober 2018 in de Cercle du Lac in Louvai-La-Neuve.

De inschrijvingen lopen vlot!

De organisator Enjeu, bevestigt ons alvast dat ze weer op de hoofdsponsor ING kunnen rekenen. ING is de laatste jaren een actieve partner van de Belgische Franchise Federatie en benadert de leden van de BFF persoonlijk om samen te analyseren hoe ze kredieten voor kandidaat-franchisenemers optimaal kunnen toekennen. Ook Intermarché is hoofdsponsor van deze editie.

Louvain-La-Neuve is een doelbewuste keuze voor deze derde editie, want het is een centraal gelegen regio die nog veel opportuniteiten biedt voor franchisegevers.

De eerste standplaatsen zijn al ingenomen door franchiseformules uit verschillende activiteitensectoren: Spar en Spar Compact, Troc.com, Mobalpa, Market-groupe Mestdagh, Delitraiteur, Vanden Borre Kitchen, Daniël Moquet, Biotech Growth, Intermarché, Galler, Gautier, New Esthetic en Schmidt Groupe zijn de eerste exposanten die mee op de kar springen.

Alle franchisenetwerken die nog willen deelnemen, kunnen zich rechtstreeks registreren of contact opnemen met de organisator Enjeu.

Wees er snel bij want de standplaatsen zijn beperkt!