De derde editie van de Franchising Belgium Day: roundup

Geplaatst door: Franchising Belgium

De derde editie van de Franchising Belgium Day was een waar succes voor kandidaat-franchisenemers en franchisegevers. Dit evenement vondt gisteren -25 oktober- plaats in de Cercle du Lac van Louvain-la-Neuve. De Franchising Belgium Day is een initiatief van de Belgische Franchise Federatie, die bewust deze locatie heeft gekozen om zo franchising te promoten in het Franstalige landsgedeelte.

Bijna 500 bezoekers kregen de gelegenheid om contacten te leggen met een veertigtal franchiseformules, actief in verschillende sectoren. De Franchising Belgium Day is een dag die helemaal gewijd is aan franchising en biedt ook conferenties aan. Gisteren in Louvain-la-Neuve konden de bezoekers volgende conferenties bijwonen:

“Maximaliseer uw financieringskansen”, een conferentie die het financiële luik toelicht, nam ING voor zijn rekening.
De Belgische Franchise Federatie organiseerde ook een ronde tafel met testimonials van franchisenemers, wat een geanimeerd debat ontlokte.
Het expertenhoekje bood de opportuniteit om zeer gerichte vragen te stellen aan experten in de specifieke materie.

Onze sponsors ING, Intermarché, Copper Branch, Group S en la Première hebben uiteraard ook bijgedragen aan het succes van deze dag.

Voor de volgende editie van Franchising Belgium Day keren we terug naar Vlaanderen, naar Ekeren bij Antwerpen om precies te zijn. Noteer alvast donderdag 28 februari 2019 in uw agenda!