De Covid-19-crisis houdt de uitbreiding van Domino’s Pizza niet tegen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Domino’s Pizza, het take-away pizza franchiseconcept, heeft zijn ontwikkelingsinspanningen tijdens de Covid-19-periode niet stopgezet. Wellicht in een langzamer tempo dan het merk de laatste jaren gewend was geraakt, maar toch zagen 2 nieuwe franchisepunten het groen licht; één eind april in Vlaanderen en de andere begin juni in Wallonië.

Een nieuw franchisevestiging van Domino’s te Pelt

Midden in de gezondheidscrisis Covid-19 opende Domino’s Pizza op 24 april 2020 een nieuwe franchisevestiging in Pelt in de provincie Limburg, het 96e van het Belgische netwerk.

Domino’s Pizza kon dit nieuwe verkooppunt openen door de leveringen aan huis te garanderen, terwijl de meerderheid van de restaurants gedwongen was om hun deuren te sluiten als gevolg van corona-maatregelen.

Een gedurfde gok voor multi-franchisee Tarik Boumadiani, die al sinds langere tijd aan het hoofd staat van een Domino’s Pizza franchisevestiging in Bilzen en Lommel.

Een franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza te Couillet

Het 97e Belgische Domino’s Pizza franchiseverkooppunt opende op 5 juni in de Henegouwse regio Couillet.

Deze 88 m² grote vestiging is uitsluitend bestemd voor levering aan huis. Het staat onder leiding van de multi-franchisee Timur Ahmatovic die wordt bijgestaan door een vijftiental medewerkers.

Zijn twee andere franchiseverkooppunten zijn gevestigd in Charleroi Nord en Charleroi Zuid. Begin dit jaar ontving Timur de “Sell More Pizza/Have More Fun” Award voor zijn vestiging in Charleroi Nord.

Domino’s Pizza hoopt dit jaar te eindigen met minstens 100 verkooppunten in België.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Domino’s Pizza, klik hier.