De Belgische Franchise Federatie vierde zijn 25ste verjaardag

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na afloop van de Algemene vergadering van de Belgische Franchise Federatie, die plaats had op dinsdag  6 juni 2017 in « l’Orangerie de Beauval » organiseerde de BFF een feestelijke avond ter gelegenheid van hun 25ste verjaardag.

Zoals u weet, is een goede relatie franchisegever en franchisenemer dé sleutel tot succes.

Om die reden wenste de BFF, ter gelegenheid van dit jubileum franchisegevers de kans geven één van hun franchisenemers te vieren.

De BFF vroeg aan haar leden, franchisegevers, om binnen uw netwerk, een franchisenemer te nominerenom een trofee in ontvangst te nemen.
De franchisegever besliste zelf om welke reden, bv. de meest creatieve franchisenemer , de meest innoverende, de langste samenwerking, of andere, …

Een groot succes, want niet minder dan 12 franchisenetwerken namen deel.

De franchisenemers die op deze avond in de bloemetjes werden gezet vertegenwoordigden de volgende franchisenetwerken : Auto5, Brico, Carrefour Express, Délitraiteur, Intermarché, Ixina, Lunch Garden, McDonald’s, Point Chaud, Quick, Troc.com et Vanden Borre Kitchen.

De awards werden doorheen de avond uitgereikt door twee animatoren, die op hun beurt voor de nodige animatie zorgden.

Niet minder dan 110 genodigden woonden deze avond bij en genoten van het diner in het prachtige kader van l’Orangerie de Beauval.

De BFF wil graag nog al zijn leden en franchisenemers bedanken die deelnamen en zorgen voor het succes van deze avond.