De Belgische Franchise Federatie verwelkomt een nieuw lid: MAKE MY DAY GROUP

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Belgische Franchise Federatie is verheugd u Make My Day Group als een nieuw geassocieerde lid voor te stellen.

Make My Day Group werd in 2006 opgericht door Sabrina Polakoff, nadat ze als internationaal management director had gewerkt voor enkele van de grootste luxueuze beauty- en modebedrijven ter wereld, waaronder de L’Oreal Group, Gucci Group en VF-corporation, en zich realiseerde dat ze een talent had voor het omdraaien en ontwikkelen van bedrijven.   Sabrina wilde haar onafhankelijkheid, en creëerde Make My Day Group om haar ervaring, kennis en succes aan te bieden om een verschil te maken voor zakelijke ondernemers.

In 2013 ging de wereld van franchising open voor Make My Day Group omdat Sabrina werd uitgedaagd om het Europese netwerk van The Little Gym te ontwikkelen.  Dit opende haar ogen voor een nieuwe manier van het ontwikkelen van bedrijven waar ze gepassioneerd over is.

Make My Day Group werkt samen met franchisegevers aan de ontwikkeling van de tools die nodig zijn om hun franchisenetwerk succesvol te ondersteunen en te laten groeien en om hun processen te optimaliseren en te digitaliseren:

BEDRIJFSONTWIKKELING

De eerste vraag die je jezelf stelt wanneer je een franchisegever wordt is “waar ga ik franchisenemers vinden die gaan investeren in mijn bedrijf”?   Om dit te doen, moet je een bewezen business model hebben en een product / dienst waarvoor een markt bestaat.

Make My Day Group werkt samen met u aan het definiëren van uw bedrijfsontwikkelingsstrategie, het definiëren van uw territorium, marktonderzoek, concurrerende analyse en prijsstructuur.

VERKOOPPROCES

Hier begint de reis voor nieuwe franchisenemers. Het is belangrijk om een verhaal te hebben om je franchise te verkopen en om de juiste tools beschikbaar te hebben om je geloofwaardigheid op te bouwen. In dit stadium zal Make My Day Group samen met u werken aan het selectieproces, de verkoopscripts en de inhoud voor uw Discovery Day.

WERKINGEN

De sleutel tot uw succes zijn de groei ondersteunende processen en platformen waarin u investeert. Make My Day Group kan u helpen bij het definiëren van uw bedrijfsstrategie en bij de ontwikkeling ervan:

– Software voor bedrijfsbeheer

– Opleiding

– Bedieningshandleiding

– Ondersteuning van bedrijfsadviseurs

– Automatisering van processen

– Technologie-ondersteuning

MARKETING

Marketing gaat over het genereren van bewustzijn van uw product/dienstverlening en het creëren van een vraag ernaar in een B-to-B en B-to-C omgeving.  Zonder de juiste branding en marketing zal uw succes beperkt zijn.  Make My Day Group biedt ondersteuning voor:

– Ontwikkeling van algemene branding inclusief look & feel.

– Gecentraliseerde branding met platformen die door franchisenemers kunnen worden gebruikt voor hun lokale marketing- en communicatiestrategie.

– Ontwikkeling van een digitaal marketingplan en social media strategie

CRISIS MANAGEMENT

Net als bij de huidige crisis is het belangrijk om een crisisbeheersingsplan te hebben.  Make My Day Group werkt samen met u aan de analyse van de crisis, het creëren van een crisisstrategie, ervoor zorgen dat uw franchisenemers en klanten betrokken blijven, nieuwe platforms en tools ontwikkelen die nodig zijn om de crisis het hoofd te bieden en er uit te komen.

Make My Day Group’s  klantenportefeuille bestaat uit The Little Gym, Little Kickers en The Massage Company.

Vandaag, met 35 jaar ervaring in business development, operations, sales en marketing in de USA & Europa, werkt Make My Day Group met ondernemers die hun concept willen uitbreiden via franchising en ook met franchisegevers die lokaal en internationaal willen uitbreiden door hun bedrijf te ondersteunen met de juiste platformen voor groei.

Klik hier om Make My Day Group te contacteren.