De Belgische Franchise Federatie op de beurs Franchising & Partnership

Geplaatst door: Franchising Belgium

De 22ste editie van de beurs Franchising & Partnership opent volgende week zijn deuren van maandag 27 maart tot en met dinsdag 28 maart 2017, op de site van Tour & Taxis (Sheds 1&2) in Brussel.

Een twintigtal franchiseformules zullen dit jaar aanwezig zijn met trouwe deelnemers zoals onder andere Spar, Mobalpa, Vanden Borre Kitchen en nog enkele nieuwkomers zoals Anytime Fitness, …

Zoals ieder jaar zal de Belgische Franchise Federatie aanwezig zijn met een stand (G4) en met zijn experten om alle vragen te beantwoorden van franchisekandidaten en geïnteresseerden die de franchisewereld willen ontdekken.

Enkele leden zullen aanwezig zijn met een eigen ministand rond de stand van de Federatie, deze zijn: Point Chaud, Kids & Us, Lunch Garden, Steffard en het bedrijf GeoConsulting, die bereid zijn om al uw vragen te beantwoorden.

U kunt tevens deelnemen aan een aantal conferenties rond franchising. Alle bezoekers kunnen zich inschrijven via: www.franchisingpartnership.be om een gratis toegang te krijgen.