De Belgische Franchise Federatie groeit..

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na de Algemene Vergadering van begin van deze maand blijft de  Belgische Franchise Federatie niet stil zitten en verwelkomt weer 2 nieuwe leden.

Fiabilis Consulting group en Ernst & Young werden door het Exécutive Comité aanvaard als nieuwe geassocieerd leden van de BFF.

Fiabilis Consulting Group is een internationaal adviesbedrijf dat zich toespitst op payrollbeheer. Zij helpen grote en middelgrote ondernemingen bij de optimalisering van de patronale lasten en biedt advies op maat en risico preventie inzake payrollbeheer. http://www.fiabilis.be

Ernst & Young is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf actief op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies.

Ernst & Young heeft de afgelopen drie jaar veel geïnvesteerd in franchising. Zij hebben een efficiënte en concurrerende digitale oplossing gecreëerd die de administratieve en financiële organisatie, cashflow en resultaten van de franchisenemer optimaliseert. www.ey.com

De BFF is verheugt met de toetreding van deze 2 nieuwe zeer interessante bedrijven die hun diensten willen aanbieden aan het geheel van hun leden franchisegevers en -nemers.

Twijfel zeker niet deze te contacteren indien u meer inlichtingen wenst.