De Belgische Franchise Federatie gaat een partnerschap aan met Sowaccess

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Belgische Franchise Federatie en Sowaccess zijn onlangs een partnerschap aangegaan met het oog op het aanbieden van een dienst om de overdracht of overname van franchiseverkoopunten in Wallonië te ondersteunen.  Door dit partnership wordt de BFF een erkende partner van Sowaccess en Sowaccess een geassocieerd lid van de FBF.

Sowaccess S.A., een dochteronderneming van SOWALFIN S.A., heeft als een van haar doelstellingen om de overdracht van activiteiten (VSE/SME) in Wallonië te vergemakkelijken.  Door middel van een transfer/overname platform en een “Business to follow” website, bevordert Sowaccess de verspreiding en het voldoen aan verkoop- en overnameverzoeken op dit gebied.

Enerzijds beschikt Sowaccess over een database van potentiële kopers met verschillende profielen, waarvan sommige mogelijk geïnteresseerd zijn in het overnemen van een franchiseverkooppunt, die rechtstreeks door een franchisegever of een franchisenemer zal worden aangeboden.

Door deze samenwerking met Sowaccess biedt deze database BFF-leden een extra bron van gefilterde potentiële kandidaten voor de overname van franchiseverkooppunten.

Daarnaast is de site “Business to follow” gericht op de retailsector en is toegankelijk voor elke potentiële koper.

In de praktijk kunnen junior- en efectieve leden van de BFF nu gratis gebruik maken van de diensten van Sowaccess. Zij zullen bijvoorbeeld gratis en onbeperkt toegang hebben tot hun “Affaires à suivre” website om overdrachtprofielen te publiceren.  Voor meer informatie kunnen de leden contact opnemen met Sowaccess live.

Voor meer informatie hier klikken.