De Belgische Franchise Federatie breidt uit met vier nieuwe leden

Geplaatst door: Franchising Belgium

Afgelopen maand heette de Belgische Franchise Federatie twee franchiseformules en twee geassocieerde diensten zeer welkom onder haar leden.

Balls & Glory, een van de pioniers in de fast-casual conceptmarkt en winnaar van de internationale gouden palm voor innovatiefste restaurantconcept, wenst hun concept uit te breiden via franchising en is vanaf nu ook juniorlid van de Belgische Franchise Federatie!
Balls & Glory biedt een zeer eigentijdse combinatie van shop, delivery & restaurant, waarbij elke gehakt- of vegarische ball verrast door zijn vloeibare vulling.
Zij adverteren ook op onze website.

Biotech Growth is een nieuw starterlid en zet zijn eerste stappen in de franchisewereld om zijn concept uit te breiden. Dit bedrijf focust zich op antiverouderingszorg in medische praktijken die gespecialiseerd zijn in esthetische geneeskunde. Biotech Growth is ook een van de exposanten van de Franchising Belgium Day op 25 oktober 2018 in Louvain-la-Neuve.

BE.WAN en Retail XL-ence zijn nieuwe geassocieerde leden

BE.WAN is een softwarebedrijf dat een human resources management tool aanbiedt die de planning, het tijdsbeheer en de personeelsadministratie vereenvoudigt, automatiseert en optimaliseert. Een performant managementinstrument dat bedrijven helpt om hun productiviteit en efficiëntie te verbeteren.

Retail XL-ence is het consultancybedrijf achter Dimitri Stockbroeckx, een retailspecialist met een rijk gevuld curriculum in district management en expansie. Hij staat franchisenemers bij bij de uitwerking van hun project en adviseert franchisegevers bij de verdere ontwikkeling van hun formule.