De AD Delhaize van Lille wordt een Carrefour Market franchisé

Geplaatst door: Franchising Belgium

Vandaag dinsdag 5 december gaat de voormalige vestiging van AD Delhaize opnieuw open onder het uithangbord Carrefour Market. De winkel werd op drie weken tijd volledig getransformeerd.

Nadruk op verse producten

De voorbije drie weken werd met man en macht gewerkt om de winkelruimte (met een winkeloppervlakte van 1.255 m²) om te bouwen tot Carrefour Market. Het klantenparcours werd aangepast aan de typische kenmerken voor Carrefour Market. Zo werd er een versmarkt geïnstalleerd en werd hetassortiment Bio-producten aanzienlijk uitgebreid.

Online aanbod

Voortaan zullen de klanten ook online hun boodschappen kunnen bestellen via www.carrefour.eu  en aan het afhaalpunt langs de voorzijde van de winkel kunnen oppikken. Hiervoor zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd. Daarnaast kunnen de klanten er ook hun maaltijdbox afhalen die ze viawww.SimplyYouBox.be besteld hebben.

Klanten vinden er de vertrouwde gezichten van hun winkel terug. De medewerkers van de voormalige AD Delhaize blijven er aan de slag. De winkel zal uitgebaat worden door franchisenemer de heer Guido Beckers.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Carrefour Market, klik hier.