De 57e ixina-winkel in België opent de deuren

Geplaatst door: Franchising Belgium

Vanaf 23 september 2021 kan je ook in Sint-Denijs-Westrem terecht om je ixina-keukendroom te realiserenFranchisenemers Thomas Batjoens en Matthias Lambrecht openen er de 57e Belgische vestiging van het internationale keukenmerk met Belgische roots.

Jeugdig keukenenthousiasme

Franchisenemer Thomas (34) is met deze winkel niet aan zijn proefstuk toe. Hij is al meer dan tien jaar actief binnen het ixina-franchisenetwerk. Meer zelfs, sinds 2018 is hij ook uitbater van de winkel in Lochristi.

Matthias (34) start aan een volledig nieuw avontuur met de nodige bagage die hij opdeed in de vastgoedsector. 

Als jong en enthousiast team zijn ze ervan overtuigd dat ze zowel op de markt voor particulieren als op die van projectontwikkelaars nog heel wat potentieel kunnen aanboren. Ondertussen hebben we ons ook bewezen aan meerdere grote spelers en dat dankzij een persoonlijke opvolging van het project”, aldus Matthias. “Mathias en ik hebben de ambitie om in de regio hét keukenmerk bij uitstek te worden. Klanten kunnen vanaf het prille begin rekenen op onze tonnen ervaring”, valt Thomas bij. 

700m² winkelplezier

In de showroom in Sint-Denijs-Westrem kan je jouw toekomstige keuken optimaal beleven. Met maar liefst 19 uitgestalde ixina-keukens verspreid over een winkeloppervlakte van 700m² kan elke keukenliefhebber zich uitleven. De drie verkopers Jari, Morad en Dimitri staan alvast te popelen om jouw keukendromen waar te maken.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Ixina, klik hier.