Copper Branch opent zijn eerste Europese Franchise!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het Canadese franchisemerk Copper Branch, een fastfoodconcept die producten ontwikkelt aan 100% plantaardige olie, verscheen vorig jaar in Europa met een opening in Parijs. Hun wens is ook om in België en Monaco uit te breiden. Ze waren afgelopen oktober aanwezig op Franchising Belgium Day in Louvain-la-Neuve en zal opnieuw aanwezig zijn op de volgende editie op 28 oktober in Ekeren (Antwerpen).

Dit jaar opende het eerste franchiserestaurant zijn deuren op 28 januari in Brest. Binnenkort volgen openingen in Angers, Nice en Boulogne-Billancourt (Parijs). Deze Franse franchiseopeningen zijn een aanzet voor de opening van het eerste franchiserestaurant in België, die in mei 2019 zijn deuren zal openen in het nieuwe food court van het Brusselse winkelcentrum City 2.

Copper branch is een starter lid van de Belgische Franchise Federatie,  de plantaardige fastfood keten ontwikkelt zich via franchising in ons land. Copper Branch verbindt zich ertoe de Deontologische Europese Erecode na te leven en een precontractueel informatie document ( PID) te gebruiken.

Meer informatie over het franchiseconcept van Copper Branch, klik hier.