Congres « Franco-Belge » over franchising te Lille (Frankrijk)

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op dinsdag 13 september heeft u de gelegenheid het Franstalige congres « Franco-Belge » over franchising bij te wonen, dat plaats vindt te Lille in het “Grand Palais” van 9u00 tot 19u00.

Dit congres wordt u aangeboden door de Franchise Business Club Frankrijk en België in samenwerking met het salon Créer, Lille Grand Palais, het advocatenkabinet DBB, het Koninklijk Belgisch Comité voor de Distributie, Gilbert Lardinois van de fiduciaire Pardoen en AC-Franchise.com. De gespreksleider doorheen de dag is Jean Samper, oprichter van de Franchise Business Club en AC Franchise.

Het programma van het congres is bestemd voor professionals van de franchisewereld, hoofdzakelijk franchisegevers, master franchisenemers, advocaten, experten, consultants en uiteraard de federaties van de verschillende landen, de kamers van koophandel et andere organisaties die de handel vertegenwoordigen.

Op het programma worden de volgende onderwerpen aangekaart:
· De Belgische en Franse markten (Les marchés belges et français)

· Hoe ontwikkelen via franchising in België en Frankrijk (Comment franchiser en Belgique et en France)

· Het franchiserecht in Frankrijk en in België (Le droit de la franchise en France et en Belgique)

· Meer over de reglementaire omgeving en de praktijken in beide landen (A savoir sur l’environnement réglementaire et les pratiques dans les deux pays)

Voor meer informatie over dit event, klik hier.