ColumbiniCasa zoekt nieuwe franchisenemers

Geplaatst door: Franchising Belgium

De italiaanse franchiseformule ColumbiniCasa heeft in oktober 2014 zijn eerste verkooppunt in België geopend in Roulers (Diksmuidsessteenweg 370, West-Vlaanderen).

De italiaanse formule ColombiniCasa is sinds 2013 aanwezig op de beurs Franchising & Parntership in Brussel om zich te presenteren aan de belgische meubel- en franchisewereld. Dit jaar was geen uitzondering met hun aanwezigheid op de stand van Alessio Nigro, Country Manager van de formule.

Het merk, dat nog niet goed gekend is in België, werd gesticht in 1965 door de familie Columbini en is tot op heden het grootste italiaanse bedrijf in de meubelsector met een productieve opperlakte van ongeveer 250.000m2. De italiaanse franchiseformule verkoopt zijn producten zowel in Italië als in het buitenland en stelt meer dan 1000 personen te werk.

De groep Colombini heeft een stevige industriele inplanting met vier sites in Saint Marin, drie in Italië en één in China. De groep koopt zijn materialen zelf en vormt ze om in gespecialiseerde frabieken. De controle van in het begin zorgt voor een uitstekende kwaliteit en zeer competitieve prijzen.

Colombini, Febal, Rossana en Colombini China zijn de vier merkleiders in de productie van meubels, waarvan de fusie met de groep Colombini zijn aanwezigheid in de meubelwereld heeft versterkt. De synergie van de bedrijven brengt een vast productengamma op de meubelmarkt dat volstaat aan de eisen van elke consument qua kwaliteit, budget, logistiek en functionaliteit.

ColombiniCasa is het netwerk van de groep dat bestemd is voor export en dat sinds 2 jaar in volle ontwikkeling is met een twintigtal bestaande winkels. De fomule is op zoek naar nieuwe franchisnemers in België.