Colruyt : Nieuwe algemeen directeur Chris Van Wettere

Geplaatst door: Franchising Belgium

Chris Van Wettere (54) wordt vanaf 1 maart 2015 de nieuwe algemeen directeur van Colruyt Laagste Prijzen. Hij zal daarbij ook tijdelijk de rol van marketingdirecteur opnemen. Chris is vandaag nog algemeen directeur van OKay, OKay Compact en Bio-Planet. Hij werkt al ruim dertig jaar voor Colruyt Group en stond eerst 10 jaar in de verkoop bij Colruyt. De jongste 12 jaar was hij als directeur OKay mee verantwoordelijk voor de spectaculaire groei van de buurtwinkelketen, van 13 winkels in 2003 tot 107 vandaag.

Na het vertrek van Chris Van Wettere wordt Fabrice Gobbato (42) de nieuwe algemeen directeur van OKay en OKay Compact. Fabrice is op dit moment directeur verkoop en marketingcommunicatie bij OKay. Hij werkt al 15 jaar voor Colruyt Group en heeft ruime ervaring opgedaan in de verkoop. De jongste 7 jaar bouwde ook hij mee aan de versnelde expansie van de OKay-buurtwinkels.

Frans Colruyt nam het voorbije jaar tijdelijk de functie van algemeen directeur Colruyt op, na het vertrek begin 2014 van de vorige algemeen directeur Luc Rogge. Frans Colruyt zal zich nu focussen op zijn rol als COO Retail en de verschillende retailformules van de groep verder aansturen. Jef Colruyt blijft in functie als CEO Colruyt Group.