Chocolatier Valentino viert zijn 40ste verjaardag!

Geplaatst door: Franchising Belgium

 

Van kleine werkplaats tot moderne fabriek

Een lang parcours voor het jonge echtpaar Leen De Leener en Willy Roelands, die in 1978 hun carrière als chocolademaker begonnen met de overname van een kleine werkplaats in de gemeente Koekelberg (Brussel).

Op zondag 10 juni 2018 viert het familiebedrijf graag samen met vrienden en klanten zijn 40-jarig jubileum op het hoofdkantoor in Schepdaal, Vlaams-Brabant.

s Ochtends en ’s middags organiseren ze workshops voor volwassenen en kinderen en demonstraties en proeverijen van chocolade aardbeien en andere pralines.

Een barbecue met Oklahoma Joe en de Berchem Music Band zal verlevendigen lunchtijd met nieuwe praline maken en proeven van demonstraties.

Animaties voor de kinderen en een chocolade- en bierbar zullen de hele dag aanwezig zijn en eindigen met een toespraak om deze verjaardag te vieren.

Een netwerk dat zich vandaag ontwikkelt via franchising

Valentino Chocolatier werd dit jaar lid van de Belgische Franchise Federatie met de ambitie om te groeien via franchising.

Valentino Chocolatier toont zo haar wil om haar netwerk te ontwikkelen op basis van een authentieke en ethische franchise, met respect voor de Europese Deontologische Erecode , met de ambitie om een evenwichtige win-win relatie tussen franchisegever en franchisenemer tot stand te brengen.

Het duurde niet lang voor Valentino Chocolatier zijn eerste franchise in Antwerpen opende en zijn tweede in Deinze eind april.

Deze 2 nieuwe franchiseverkooppunten zijn aanvulling op het bestaande netwerk van 6 winkels in eigen beheer en 42 verkooppunten in andere winkels.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Valentino Chocolatier, klik hier.