Carrefour opent vandaag 2 nieuwe Market franchisewinkels

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour kondigde begin dit jaar een tiental Market supermarkten te willen openen. De eerste opende  in februari in Anderlecht zijn deuren, de tweede volgde in april in Willebroek. Vandaag staat de opening van  2 nieuwe franchisewinkels op de agenda: één in Sleidinge en één in de voormalige Brico in Sint-Niklaas.

Winkelen in alle comfort

De klanten van de Market franchisewinkel van Sint-Niklaas kunnen terecht in zo’n 1480 m² winkeloppervlakte. De nieuwe Market van Sleidingen heeft een winkeloppervlakte van 966 m². Beide franchisewinkels zijn uitgerust met brede gangen voor een groot winkelcomfort.

Er werd een logisch en aangenaam winkelparcours uitgetekend en door de heldere inrichting en lage meubels krijg je een volledig overzicht over de hele winkel. De gezellige ledverlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer.

Duurzaamheid werd niet uit het oog verloren, met de installatie van de nieuwste energiezuinige koelinstallaties op CO² (met panoramische deuren op de koelmeubels) en warmterecuperatie.

 Een vers en gezond assortiment

Het nieuwe franchise winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klant, die steeds meer belang hecht aan versheid, kwaliteit, authentieke smaken, maar zich ook van tijd tot tijd een pleziertje wilt gunnen. De nieuwe Market franchisewinkel vanSint-Niklaas wordt uitgebaat door franchisenemer Ive Bastijns. De franchisewinkel wordt van Sleidingen wordt uitgebaat door franchisenemers Steven Claeys en Valerie De Wette die al een andere Market franchisewinkel in Mariakerke Kolegem hebbenSamen met hun team staan zij paraat om in te spelen op de vragen en behoeften van de klanten en hen de beste service bieden.

Voor meer informatie over de franchiseformule Market van Carrefour , klik hier