Carrefour opent twee nieuwe Express-franchisewinkels

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour heeft vandaag twee nieuwe Franchisewinkels onder Express-vlag geopend: eentje in Oostende en eentje in Genk. Dat brengt het totaal in ons land al op 269 vestigingen.

“In functie van consumptiemomenten”
Carrefour heeft er sinds vandaag twee fonkelnieuwe franchisewinkels bij. Aan de Nieuwe Kuilenweg 2 in Genk opende vanochtend een nieuwe Express de deuren, in een pand waar tot voor kort een videotheek was gevestigd. Het franchiseverkooppunt heeft een winkeloppervlakte van zo’n 250 m² en wordt uitgebaat door franchisenemers Johnny Deneyer en Mieke Mazarella. Met haar Italiaanse roots is Mieke een ideaal aanspreekpunt voor de vele Italiaanse klanten uit de buurt. Voor Johnny en Mieke is het de eerste Carrefour Express franchisewinkel die ze uitbaten.
 

Nog vandaag kreeg ook Oostende er een nieuwe Express bij, meer bepaald aan het Sint-Catharinaplein. De franchisevestiging is 350 m² groot en wordt gerund door franchisenemer Bart Buddaert (foto).
 
Zoals de traditie het wil zijn beide franchisewinkels georganiseerd in functie van de ‘consumptiemomenten’ – van ontbijt over aperitief en kant-en-klaarmaaltijden tot desserts – en kan de klant er behalve voor het basisassortiment voeding en drank ook terecht voor iTunes- en telefoonkaarten, voor bustickets van De Lijn en voor bloemen. Beide franchisewinkels zijn zeven dagen op zeven open.
Bron: RD