Carrefour opent nog 8 Express-franchisewinkels voor het einde van het jaar

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour Belgium breidt haar winkelpark verder uit en zal nog voor het einde van het jaar 8 nieuwe Express-franchisewinkels openen. Dat brengt het aantal Express-openingen in 2016 op 24. In totaal telt Carrefour 284 Express-franchisewinkels op het einde van het jaar. Op 7 december 2016 opende een nieuwe Express de deuren in Merksem, aan de Laaglandlaan 128/132.

carrefour_merksem-copy

Deze nieuwe buurtwinkel biedt snelle maaltijdoplossingenvoor elk moment van de dag aan, maar ook heel wat andere producten voor dagelijks gebruik. Een ruime keuze aan bereide gerechten of broodjes voor de lunch, of verse producten zoals groenten en fruit, brood, vlees of vis voor een verse maaltijd ’s avonds: Express biedt een ruim assortiment voeding, evenals een brede waaier aan andere basisproducten. En dit zowel van producten van het merk Carrefour als van nationale merken.

Express Merksem Laaglandlaan 128/132
De franchisewinkel heeft een winkeloppervlakte van meer dan 360 m² en zal uitgebaat worden door franchisenemer Yoeri Geubels, die de retail op zijn duimpje kent dankzij een jarenlange carrière bij de Hypermarkten Carrefour, en al een Express uitbaat op de Boniverlei in Edegem.

Wenst u meer informatie over het franchiseconcept Express klik dan hier.