Carrefour opent nieuwe Market franchisewinkel in Genk

Geplaatst door: Franchising Belgium

Carrefour Belgium opende deze week een nieuwe supermarkt in Genk, op de Maaseikerbaan 161. De nieuwe franchisewinkel Market vestigt zich in de voormalige behang-, verf- en vloerbekledingswinkel Bormans die vorig jaar stopte met de uitbating.

Winkelen in alle comfort

De klanten kunnen terecht in zo’n 1.100 m² winkeloppervlakte, waar plaats is voor bredere gangen voor een groter winkelcomfort. Er is een ruime versmarkt met een mooi assortiment verse producten en bakkerijproducten, het paradepaardje van Market.

Voor de opening werd de winkel volledig vernieuwd, van de vloer tot het plafond. Er is een logisch en handig winkelparcours uitgetekend. De gezellige ledverlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer. Ook de duurzaamheid werd niet uit het oog verloren, met de installatie van de nieuwste energiezuinige koelinstallaties.

Een trendy assortiment

Het nieuwe winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klant, die steeds meer belang hecht aan versheid, kwaliteit, authentieke smaken, maar zich ook van tijd tot tijd een pleziertje gunnen. Daarnaast worden ook de prijzen niet uit het oog verloren, met heel wat eerste prijzen in het hele assortiment.

Producten van eigen bodem en het accent op de versmarkt

Deze franchisewinkel Market geeft de voorrang aan producten van bij ons. De prachtige versmarkt onderstreept de positionering van Market als dé versspecialist. In een grote professionele keuken bij de winkel wordt een groot gamma aan huisgemaakte gerechten bereid.

Meer dan ooit werkt het franchiseconcept Market samen met lokale producenten om het hele jaar door authentieke, lekkere en verse producten te kunnen garanderen. Zo wordt in de afdeling groenten en fruit extra aandacht geschonken aan Belgische producten, met respect voor de seizoenen.

Ruime openingsuren

Naast zijn ligging zijn de ruime openingsuren een van de grootste troeven van de nieuwe franchisewinkel Market aan de Maaseikerbaan.

De nieuwe winkel wordt uitgebaat door franchisenemers de heer en mevrouw Olaerts, die reeds de Market franchisewinkel in Genk Koerlo uitbaten.

Wenst u meer informatie over de franchise formule van Market, klik dan hier.