Carrefour opent nieuwe franchise Marketwinkel in Willebroek

Geplaatst door: Franchising Belgium

In 2017 opende Carrefour een tiental nieuwe Marketfranchisesupermarkten, waarvan 3 nieuwe (Riemst, Vorst Laakdal et Waregem), een overname van 6 winkels en projecten van Ahold-Delhaize (Berendrecht, Lokeren, Ledeberg, Eeklo, Boortmeerbeek et Lille) en opende de groep Mestdagh er 2 onder hetzelfde enseigne (Libramont et La Monnaie). Eerder dit jaar opende in Anderlecht een volledig nieuwe Carrefour Market de deuren, als eerste van een tiental Marketfranchisesupermarkten die Carrefour in 2018 wilt openen.  Op 11 april 2018 kunnen de klanten terecht in de nieuwe Carrefour Market in Willebroek (Dendermondsesteenweg 167). 

Winkelen in alle comfort
De klanten van de nieuwe franchisewinkel Market van Willebroek kunnen terecht in zo’n 1.575 m² winkeloppervlakte, waar plaats is voor brede gangen voor een groot winkelcomfort.

Een trendy assortiment
Het nieuwe winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klant, die steeds meer belang hecht aan versheid, kwaliteit, authentieke smaken, maar zich ook van tijd tot tijd een pleziertje wilt gunnen.

De nieuwe supermarkt wordt uitgebaat door franchisenemer de heer Murat Güngor. Samen met 35 medewerkers  staat hij paraat om in te spelen op de vragen en behoeften van de klanten en hen de beste service bieden.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Carrefour Market, klik hier.