Carrefour opent nieuwe franchise Marketwinkel in Riemst

Geplaatst door: Franchising Belgium

In 2016 openden Carrefour vier nieuwe franchise Marketwinkels , waardoor de teller eind 2016 op 431 Markets franchisewinkels kwam te staan.

Ook in 2017 wilt Carrefour, naast de transformatie van tientallen bestaande Market franchisewinkels, meerdere nieuwe winkels openen. Eind februari opende zo al een nieuwe Market franchisewinkel in Waregem, en eind maart in Vorst-Laakdal. Op woensdag 17 mei 2017 opende Carrefour België een nieuwe Market franchisewinkel in Riemst, op de Visesteenweg 174. Voor de nieuwe Carrefour Market werd een volledig nieuw gebouw opgericht.

Winkelen in alle comfort
De klanten van de nieuwe Market franchisewinkel van Riemst kunnen terecht in zo’n 900 m² winkeloppervlakte, waar plaats is voor brede gangen voor een groot winkelcomfort. Er is een ruime versmarkt, het paradepaardje van Market, met een mooi assortiment verse producten en bakkerijproducten. In het nieuwe moderne gebouw werd een logisch en aangenaam winkelparcours uitgetekend en door de heldere inrichting en lage meubels krijg je een volledig overzicht over de hele winkel. De gezellige ledverlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer. Ook de duurzaamheid werd niet uit het oog verloren, met de installatie van de nieuwste energiezuinige koelinstallaties op CO² (met panoramische deuren op de koelmeubels) en een ventilatiesysteem voor warmterecuperatie, zodat de ruimte op een energiezuinige manier verwarmd kan worden.

Een trendy assortiment
Het nieuwe franchiseconcept van Market biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klant, die steeds meer belang hecht aan versheid, kwaliteit, authentieke smaken, maar zich ook van tijd tot tijd een pleziertje wilt gunnen. Daarnaast worden ook de prijzen niet uit het oog verloren, met heel wat eerste prijzen in het hele assortiment. De winkel speelt in op de huidige voedingstrends met een assortiment glutenvrije en dieetproducten.

Producten van eigen bodem en het accent op de versmarkt

Het franchiseconcept Market geeft de voorrang aan producten van bij ons. De prachtige versmarkt onderstreept de positionering van het Market franchiseconcept als dé versspecialist.

Meer dan ooit werkt het franchiseconcept Market samen met lokale producenten om het hele jaar door authentieke, lekkere en verse producten te kunnen garanderen.

De nieuwe Market franchisewinkel wordt uitgebaat door franchisenemer Oktay KARA.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Market, klik hier